Brandveiligheid


Bouwkundig advies- en tekenbureau Woltjes helpt bij het beheren van een brandveilige (werk) omgeving. Wij hebben kennis van brandveiligheid, regelgeving en brandveiligheidsinstallaties.

Wij voeren een controle uit en toetsen of het bouwwerk voldoet aan de voorschriften. Voor ieder bouwwerk is een bevestiging brandveilig gebruik noodzakelijk. Deze bevestiging wordt afgegeven op grond van de voorwaarden behorende bij de gebruiksmelding. Als eigenaar van een bouwwerk bent u ten alle tijden verantwoordelijk voor het naleven van deze voorschriften.

In de loop der jaren hebben wij een goede relatie opgebouwd met de afdeling Toezicht en Handhaving in de diverse Gemeenten.

Wij helpen om uw gebouw brandveilig te maken en te houden.

 

Ontruimingsplattegronden

Wij maken ontruimingsplattegronden voor in het gebouw. De plattegronden worden geplastificeerd en voorzien van aluminium kliklijst aangeleverd. De ontruimingsplattegronden worden hoofdzakelijk aangebracht bij de aanwezige blusmiddelen / handmelders in het gebouw.

Bouwkundig advies- en tekenbureau Woltjes beschikt over een gediplomeerd ā€œBeheerder Brandmeldinstallatieā€. De beheerder kan ingezet worden bij het maandelijks testen van de brandmeldinstallatie of bij het uitvoeren van een ontruimingsoefening.

 

 

Wij helpen om uw gebouw brandveilig te maken en te houden.