Vergunningen


U wilt bouwen, verbouwen of renoveren? Dan heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig van uw gemeente. Evert Woltjes gaat graag een persoonlijk gesprek met u aan om in detail te inventariseren wat uw (ver)bouw – of renovatiewensen zijn. Wij adviseren u graag over hoe een omgevingsvergunning moet worden aangevraagd.

Wij verzorgen graag de aanvraag omgevingsvergunning voor u. De werkzaamheden voor zo’n aanvraag bestaan (onder andere) uit:

Het invullen van de benodigde formulieren (digitaal)

Het maken van een tekening (bestaande en nieuwe situatie)

Het aanleveren van diverse foto’s van de bestaande situatie.

Geen verrassingen


Het complete dossier wordt door ons ingediend bij uw gemeente conform de geldende aanvraagprocedures.

Wij verzekeren u dat de kosten voor het ‘traject van aanvraag’ vanaf het eerste gesprek helder zijn en vastliggen. Het afgesproken tarief is datgene wat u in rekening wordt gebracht (tenzij u natuurlijk zelf de opdracht wijzigt). Zo ontstaan geen verrassingen achteraf. Bij ons bent u verzekerd van korte communicatielijnen en een no-nonsense aanpak!

Uitgebreid netwerk


Wilt u na goedkeuring van uw aanvraag omgevingsvergunning tevens advies ten aanzien van aannemers, loodgieters, elektriciens etc.? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Maak kosteloos gebruik van ons uitgebreide netwerk; wij verwijzen u naar kwalitatief goede en vooral betrouwbare bouw- en onderhoudsbedrijven.

Om vast te stellen of u een omgevingsvergunning nodig hebt (vergunningcheck) kunt u terecht op de website ‘omgevingsloket online’. Klik hier om direct naar de website te gaan. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar!