Vergunningen


U wilt bouwen, verbouwen of renoveren? Dan heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig van uw gemeente. Evert Woltjes gaat graag een persoonlijk gesprek met u aan om in detail te inventariseren wat uw (ver)bouw – of renovatiewensen zijn. Wij adviseren u graag over hoe een omgevingsvergunning moet worden aangevraagd.

Wij verzorgen graag de aanvraag omgevingsvergunning voor u. De werkzaamheden voor zo’n aanvraag bestaan (onder andere) uit:

  • Het invullen van de benodigde formulieren (digitaal);
  • Het maken van een tekening (bestaande en nieuwe situatie);
  • Het aanleveren van diverse foto’s van de bestaande situatie.

 

Geen verrassingen

Het complete dossier wordt door ons ingediend bij uw gemeente conform de geldende aanvraagprocedures.

Wij verzekeren u dat de kosten voor het ‘traject van aanvraag’ vanaf het eerste gesprek helder zijn en vastliggen. Het afgesproken tarief is datgene wat u in rekening wordt gebracht (tenzij u natuurlijk zelf de opdracht wijzigt). Zo ontstaan geen verrassingen achteraf. Bij ons bent u verzekerd van korte communicatielijnen en een no-nonsense aanpak!

 

Uitgebreid netwerk

Wilt u na goedkeuring van uw aanvraag omgevingsvergunning tevens advies ten aanzien van aannemers, loodgieters, elektriciens etc.? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Maak kosteloos gebruik van ons uitgebreide netwerk; wij verwijzen u naar kwalitatief goede en vooral betrouwbare bouw- en onderhoudsbedrijven.

Om vast te stellen of u een omgevingsvergunning nodig hebt (vergunning check) kunt u terecht op de website ‘omgevingsloket online’. Klik hier om direct naar de website te gaan. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar!