Over ons


 

Bouwkundig advies- en tekenbureau Woltjes is al jaren een begrip in Maarssen, Utrecht en omstreken. Wij verzorgen de aanvraag omgevingsvergunning voor bedrijven en particulieren en zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van een groot aantal monumentale kerkgebouwen in de stad Utrecht.

Verder coördineren wij het onderhoud van een groot aantal basisscholen in de Gemeente Stichtse Vecht, De Ronde Venen en Almere.

 

 

 

 

Onderhoud

Het woord ‘onderhoud’ loopt als een rode draad door het werkende leven van Evert Woltjes. Gedurende 6 jaar (1985 – 1991) verzorgde hij bij Defensie het onderhoud van de gebouwen en de terreinen. In de jaren daarna (1991 – 1997) was hij verantwoordelijk voor het onderhoud van 36 vestigingen in heel Nederland van een grote Utrechtse houthandel. Op 1 mei 1997 startte Evert Woltjes zijn eigen Bouwkundig advies- en tekenbureau. Het bureau verhuisde eind januari 2001 naar een eigen kantoor op de Doornhoecklaan in de wijk Zogwetering in Maarssen. Het bureau is in de loop der jaren uitgebreid met Eric Burkel (Autocad tekenaar).

 

Wij staan graag voor u klaar!